OM OS

Bag LUND Interiør gemmer der sig en historie om drømme, mod og det at føle sig hjemme.

Efter mange års drømme, skal/skal ikke og derefter at tage springet blev LUND Interiør næsten helt tilfældigt til virkelighed, og det er en hjerteopgave hver dag at tage den et nyt skridt på vejen.

LUND Interiør skal være en oplevelse for besøgende – et sted hvor det er muligt at lade sig inspirere og overføre dette til eget hjem, og ikke mindst få den rigtige gave med til den man tænker på. Her skal være plads til store drømme og impulskøb i flere prisklasser. Målet er at overraske med nye valg og muligheder for hver sæson året byder på.

I det omfang vores verden i dag tillader det forsætter oplevelserne gennem vores events både i og udenfor åbningstiderne.

I Hirtshals og omegn er LUND Interiør hjemme! Som familie er vi selv bosat i byen, Kristina er født og opvokset her, og minsandten om der ikke engang var en isenkræmmer (aka en blandet landhandel) ved navn Lund i byen – der en arv der skal løftes.

Med LUND Interiør ønsker vi at løfte byens handel og bidrage til vækst. Det kræver nyt mod hver dag, men vi er klar på, at give det alt vi har!

Vores seneste sats er online nu med webshop, hvor vi håber, at kunder fra nær og fjern vil søge inspiration og hjælp til indretning – med samme gode service.

Vi glæder os til at byde DIG velkommen hos LUND Interiør – online såvel som i butikken.

  • Kristina & Jimmi

POPULÆRE BRANDS

Nicolas Vahé
Plantemageren
Vissevasse
Hjem havn
Monograph
Sack it